Könyvelés, bérszámfejtés,
adótanácsadás, adóbevallás készítés
Eger és környékén.

2024. április 13., szombat
szombat

Mindazon ügyfelek, akik cégünket választják a könyvelési és bérszámfejtési teendők ellátására, az első két hónapban 50% kedvezményt kapnak a könyvelési díjból!

Üdvözöljük az egri Topnet Infó Könyvelőiroda honlapján!

Új vállalkozásához könyvelőt keres, vagy könyvelő váltáson gondolkodik?

Dőljön hátra nyugodtan székében, nem kell tovább keresnie!

Bízza ránk könyvelési feladatainak ellátását!

Segíteni szeretnénk a könyvelő választásban, azért hogy döntését megkönnyítsük, kérjük szánjon rá néhány percet tanulságos példa eseteink elolvasására!

Velünk és ügyfeleinkkel megtörtént példa esetekről itt olvashat: Gondolta volna?

A példákon keresztül - azok tanulságait levonva -, reméljük sikerült rávilágítanunk arra, hogy miért is fontos az, hogy:

  • Mi folyamatosan könyvelünk, nem egyben egy negyedévet vagy évet, a bevallási határidő előtt pár nappal!
    Így minden hónapban napra készen tudjuk tájékoztatni Ügyfeleinket a vállalkozás aktuális eredményéről, fizetési kötelezettségeiről, ezáltal elkerülhető az évközi plusz adóbefizetés.
  • Ügyfeleinkkel személyes kapcsolatot tartunk, amely nem csak a havi bizonylatok átadására szánt 5-10 percre korlátozódik!
    Kérdéseikre, egyedi igényeikre a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.
  • Minden törvény adta lehetőséget kihasználva, legális adócsökkentési tanácsokkal folyamatosan segítjük ügyfeleinket, lehetőséget biztosítva arra, hogy optimalizált adó és járulékterheket fizessenek önmaguk/vállalkozásuk után
  • Igény esetén átnézzük a korábbi könyvelést.
    Tapasztalatunk szerint utólagos önrevízióval sok esetben akár adó és járulék visszatérítés is lehetséges az elszalasztott, időben fel nem ismert adómegtakarítási lehetőségek miatt!

Ráadásul (a szakmai érveink mellett, hogy döntését kedvező árainkkal is segítsük) az első 2 hónapban elengedjük a könyvelési díj 50 %-át!

Hívjon most, várjuk megkeresését az elérhetőségeinken!

© 2010 topnetinfo.hu - egri könyvelőiroda H-3300 Eger, Maklári út. 171. tel.: +36 (36) 786-513; +36 (30) 963-6633 e-mail: konyveloiroda@topnetinfo.hu

ULL